REBRA BBQ beer`n`grill
Демократичний м’ясний BBQ ресторан у форматі casual food.
Задимлена яловича грудинка біф брискет, свинячі ребра бейбі бек рібс, філе індички, курячі крильця.
Ресторан Rebra BBQ beer`n`grill розташований біля нижньої станції витягу №5. Наші кухарі навчилися коптити м'ясо на кухні ресторану Southside Market у столиці техаської барбекю-культури - місті Елджін Таун і презентують смачну новинку гостям Буковелю.
Легендарні хіти техаського барбекю
Завдяки технології приготування Low & Slow яловича грудинка набуває неймовірного смаку. Її повільно коптять протягом 18 годин при температурі 100 градусів у власній техаській коптильні. До м'яса додаємо лише 3 спеції - чорний перець, сіль та трохи кайєнського перцю. Хліб та булочки для бургерів випікаємо власноруч, за прикладом якості американської мережі ресторанів Shake & Shack. Ми були першими, хто привіз в Україну унікальну коптильню на дровах J&R. Завдяки передовим технологіям ми можемо щоранку отримувати свіже копчене м'ясо та підтримувати постійну температуру продукту.
За всіма новинами слідкуйте на наших сторінках у
+38 (067) 350 6611
Тимчасово зачинено