slogan-en slogan-ru slogan-ua

Лише знавці італійської кухні зуміють відрізнити правду від домислів. А ви готові дізнатись істину?

Міф №1. Венеціанський купець Марко Поло привіз пасту з подорожі в Китай.

Чи завдячує Італія найпопулярнішою стравою китайцям? Можете видихнути: ні! Історики спростували цей факт. Історія пасти сягає неоліту, коли з пшениці твердих сортів готували широку локшину, прабабцю лазаньї. Ми підтримуємо багатовікові традиції приготування, тож використовуємо 100% італійське борошно сорту семола, яке шефи Osteria Italiana власноруч втілюють у тальятеле, папарделе, спагеті, тортеліні та равіолі .

Міф №2. Слово pasta походить з Італії

Всі ми думали, що pasta це італійське слово? Слово pasta походить з Греції і означає не що інше, як «борошно,  змішане з соусом».

Міф №3. До ХVІІІ століття аристократи не їли пасти

Ви здивуєтесь, але це правда. До ХVІІІ століття пасту їли, уявіть собі, руками! Аристократії до таких смаколиків було зась. Допоки при дворі неаполітанського короля не вигадали виделки.

Міф №4 Смак не залежить від форми пасти

Звичайно ж це міф! Форма пасти допомагає утримувати соус і надавати страві особливого смаку. Для тіста використовують різні спеції та види борошна, що створюють текстуру. Рекомендуємо завітати у Osteria Italiana та переконатись у цьому самотужки, адже тут ви можете скуштувати поєднання форм та соусів, характерне для різних регіонів Італії.

Готові пізнавати теорію на практиці? Тоді запрошуємо у Osteria Italiana.

Бронюючи столик за номером +380673509922  ви отримаєте безкоштовний трансфер до ресторану по території Буковелю.

 

Категорія Блог
08/02/2017 | К-сть переглядів: 3,542